;

Juhász Krisztián

Vezető tanácsadó

Odoo text and image block

  
Közgazdászként kezdtem pályafutásomat. Főkönyvelői és Controlleri poziciókban kamatoztattam szakmai tudásomat több mint 10 évig. Ez idő alatt  több iparágban és cég környezetben szereztem tapasztalatot vagy éppen mélyítettem el a meglévőket.

Majd 2010-től kezdtem el foglalkozni az Odoo-val, akkoriban OpenERP-vel.
Egyik első munkám a magyar számviteli és adózási rendnek megfelelő Könyvelési modul kialakítása volt. A szakmai tapsztalat adott volt, a kihívást kerestem, valami kreatív, de rendszerszemléletű gondolkodásomhoz.
Így hogy új funkciókat kellett megalkotni, de illeszkedni kellett egy jól megalapozott rendszerhez, adta magát, hogy nem hagyom abba ezt az új szakmát.

Ezek után mélyedtem el az Odoo további moduljaiban és vezettem be rész- vagy teljes rendszereket szolgáltató, kereskedő, illetve gyártó cégeknél is.

A kreatívitásomat a különböző céges igényekhez illeszkedő megoldások megtervezésében, és a programozás menedzselésében, valamint a rendszer cégre szabásában és oktatásban élem ki.

Jó megismerni új embereket, új cég kulturákat, vagy korábbi tapasztalataimat megosztva vihetem előrébb sikereiket is egy-egy rendszerbevezetése során.


Szeretnéd, hogy felgyorsítsam az adminisztrációdat a vállalkozásodban?